3 nachtjes slapen!
Door: Lois en Hiske
Blijf op de hoogte en volg Loïs en Hiske
20 Januari 2013 | Nederland, Houten
Het grote avontuur staat voor de deur. Nog drie nachtjes slapen en wij vetrekken naar de zon, 40 graden verschil, een totaal andere omgeving en cultuur, om te zien wat de wereld nog meer te bieden heeft behalve ons koude kikkerlandje.
De tassen zijn inmiddels bijna gepakt, er komt nog iets bij, er gaat weer wat uit maar hier moeten we het de komende 3,5 maand toch echt mee doen! Al een uitdaging opzich.
We starten in Bangkok en komen eerst twee nachten bij in een super luxe 4-sterren hotel met alles erop en eraan. Hierna trekken we door richting het noorden van Thailand, om vervolgens Laos, Cambodja en Maleisië aan te doen.
Op deze blog plaatsen we verhaaltjes, zodat jullie ook een beetje kunnen lezen wat wij zoal uitspoken daar in de zon met 36 graden. ;-)
Liefs, Hiske & Loïs
P.S.: We zullen af en toe nog wat foto's plaatsen om jullie een beetje te laten zien wat voor een fantastisch leven wij hebben. Wil je de foto's bekijken, ga dan naar www.hiskezweers.mijnalbums.nl (wachtwoord is hiske1990). of www.loisvdlinde.mijnalbums.nl (wachtwoord 1234)
20 Januari 2013 - 15:51
Annieke:
Leuk dat jullie een website hebben, ga hem zeker bijhouden!
Super super super super veel plezier!! Geniet ervan meiden :-).
Liefs xx Annieke -
20 Januari 2013 - 16:04
Brigit:
Wij gaan jullie volgen! Alvast een hele goede reis en geniet ervan! -
20 Januari 2013 - 16:10
Dodi:
Heel veel plezier! Ben benieuwd naar je verhalen Lois! Liefs -
20 Januari 2013 - 16:34
Mirjam:
Meiden,
Wat een super ervaring staat jullie te wachten, en wat een uitdaging!!
Super tof! Geniet er van met z'n 2 en kijk jullie ogen uit!
Ik ben nu al benieuwd naar de foto's en verhalen!
Ik ga jullie volgen,
Voor nu alvast een goeie lange reis! X -
21 Januari 2013 - 14:55
Riet:
Wij gaan jullie volgen. Goeievlucht en van de sneeuw naar de zon. HEEEEErlijk. -
21 Januari 2013 - 19:11
Dely:
Oh, fucking nice dames! Ben nu al jaloers.... Alleen al van het idee dat het daar tegen de 40 graden aanzit;) En om alle fantastische dingen die jullie gaan zien. Maar jullie hebben het zeker verdiend na jaren zwoegen... naast het studentenleven ;) Geniet ervan en een goede reis!
liefs,
Dely -
23 Januari 2013 - 18:04
Fam.Breuer:
Ha dames!!Op dit moment zitten jullie nog in het vliegtuig,maar over enkele dagen lekker in t zonnetje.Geniet van de reis en pas goed op jullie zelf! -
24 Januari 2013 - 15:39
Karin:
Na een lastige start hoop ik dat jullie de nacht op het vliegveld in Dubai goed doorkomen! Gelukkig kon de hotelboeking in Bangkok opgeschoven worden dus weet wat er op jullie wacht als je daar aan komt.
Sterkte ermee daar!!
Groetjes mams/Karin. -
24 Januari 2013 - 15:46
Cécile:
Bangkok THE best place to be!!!! -
24 Januari 2013 - 16:50
Nico Mulder:
Hallo Dames,
Hopelijk is de reis verder goed verlopen naar Bangkok en kunnen jullie daar nu lekker bijkomen / acclimatiseren en beginnen te genieten van het mooie Azië.
Veel plezier en we volgen jullie reis op de voet (eigenlijk vanuit de luie stoel !)
Nico -
24 Januari 2013 - 19:39
Opa Hennie:
Hallo Hiske en Lois,
Jammer dat de reis zo onfortuinlijk begint. Ik hoop dat jullie vanaf nu een voorspoediger reis hebt. Geniet ervan!
Opa -
25 Januari 2013 - 17:20
Karin:
Gelukkig dat jullie eindelijk in Bangkok aangekomen zijn!! Nu eerst maar even lekker uitrusten en genieten van jullie super-de-luxe-hotel.
Liefs, Karin. -
25 Januari 2013 - 22:08
Joop En Ingrid:
Hoi Hiske en Lois,
Hoorde net van Oma dat jullie aangekomen waren in het hotel. Lekker slapen en even uitpuffen van de vermoeiende reis en dan......kom maar op met het avontuur!!!
Groetjes, Joop, Ingrid en Oma ( zitten hier in gendringen te kaarten).